Bornova Şükrü Seher Ergil Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0232 4358518
WEB https://sukruseherergilcpal.meb.k12.tr
Adres : Rafetpaşa Mahallesi 5381. Sokak No28 Çamdibi Bornova / İZMİR
VİZYON : İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.
MİSYON : Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Saatler : 8:30 / 14:45-15:35-16:15
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : 54 : OTOGAR - KONAK 555 : OTOGAR - HALKAPINAR METRO 119 : ALTINDAĞ - BORNOVA METRO otobüsleri ile ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : İzmir İli Bornova İlçesi, Yeşilova Semti, Rafetpaşa Mahallesinde bulunan okulumuz Bornova ilçe merkezine 12,2 km uzaklıktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bornova Hükümet Konağına 12,2 km.uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri :